Pages

Friday, April 22, 2011

Segmen Blog Review Pak Cek Biola

Assalamualaikum...

Apa khabaq smua...? Dah makan ke belum? Cik nin alhamdulillah... baru je pekana bubur nasi ni haa... syedaaaappp... hehe... 

Tengah-tengah mulut dok aktif mengunyah tadi, tangan pulak aktif menari-nari atas keyboard ni. Tiba-tiba tengok kat shoutbox ada orang tag cik nin untuk join segmen. Orang yang bertanggungjawab ialah predictor. Selamat tugasan yang kena buat pendek je so boleh la cik nin join. hekhekhek... kalau panjang, memang cik nin akan bagitahu la alasan yang sama dalam entry segmen sebelum ni... 

Wokeyh, apa yang cik nin kena buat kali ni? Jom kita tengok ^_^





1)Letak header kat atas ni dalam entri anda dan linkkan ke entri ini - (done)

2)Follow blog Pak Cek Biola (tiada paksaan) - (done)

3) Letak tajuk entri "Segmen Blog Review Pak Cek Biola" (done)

4)Apakah warna kegemaran anda?
   Hijau

5)Jika anda diberi wang tunai sebanyak RM 1 juta,berikan 3 benda utama yang anda akan buat dari duit itu.
  1. Pergi Haji dan Umrah bersama ibu tersayang
  2. Buat Pelaburan
  3. Buka Kedai Bakeri
  3 + 1. (nak tambah lagi satu bole...? hik2... MELANCONG. ngee~~)

6) tag 1 kawan anda (kalau lebih lagi bagus) dan pastikan mereka mengetahuinya.
   Cik nin tag Susu :)
7)Kalau dah siap,jangan lupa tinggalkan link anda di entri ini..TQ.. (done)


senang dan mudahkan. Blog review ini akan dikategorikan mengikut warna kegemaran anda. (wokeyh)

p/s: kalau yang tak ditag nak join pun boleh. klik je kat gambar tu ;D


With Love,

5 comments:

Rozuan Ismail said...

TQ JOIN..SELAMAT HARI JUMAAT..

P/S SEMOGA BERBAHAGIA K!!

PReDicToR said...

x tahan ade 3+1....mentang2 cikgu math

Cik Nin said...

rozuan> tq 2 u 2... :)

predictor> haha..dh die suh wat 3 jek. kang letak no 4 sah2 x ikut arahan. klau 3+1 ni dpt la kabur mata skit. ngee~~

MiSzy DiaN said...

teringin juga nak berbisnes bakeri tp tk pndai pula nak baking cake.. hehe


cik nin, jom join lucky draw saya nak? jumaat ni last daa.. if berminat :)

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...