Pages

Sunday, April 10, 2011

Jom Join Bloglist Haris Kaito

Assalamualaikum...

Cik nin pecahkan rekod sendiri nih. Sebelum ni cik nin tak pernah pun join segmen yang kawan-kawan cik nin tag kat cik nin. Bukan cik nin tak nak join, tapi disebabkan segmen yang diorang mintak cik nin join tu kena tulis agak panjang, cik nin yang tak serajin diorang tu akhirnya mengambil keputusan untuk menyokong dari belakang sahaja... Tapi pada malam tanggal 10 April 2011 ni, tepat jam 12.46am waktu tempatan (waktu kat laptop cik nin) cik nin akan join satu segmen yang ditag oleh kawan cik nin bernama predictor. Sebab apa cik nin terbuka hati nak join segmen ni? sebab...sebab... sebab... tugasan yang kena buat untuk segmen ni amatlah pendek! muahaha... serius! tak tipu! Tak caya cuba tengok ni.



Haa...pendek je kan? Jadi jangan buang masa lagi. Jom sama-sama teroka 'tugasan' yang cik nin kena buat ni. ;D

Ok, mula-mula...apa yang kita perlu buat, tengok la dulu syarat-syaratnya....

Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entry dan letak tajuk "Jom Join Bloglist Haris Kaito" (ni lah entrynya. Tengok tajuk tu... sama kan? ^_^)
2. Linkkan ke entry nie... (wokeyh done. tak caya, klik tajuk kat no 1 tu. ^_-)
3. Mesti menjadi follower Haris... (ni pun done. cik nin follower ke 472)
4. Copy gambar atas tu dan letak di entry Jom Join Bloglist Haris Kaito... (comel je gambanya. hehe...)
5. Tag 2 orang kawan korang... (cik nin tag cleo dan ayshikin)
6. Letak link entry korang kat bawah nie...
Senang jer nih... Jom! Join! Tutup bila dah ramai join... :)





With love,

6 comments:

cik pulau said...

gud luck...^^,

Cik Nin said...

tq cik pulau... ^_^

Tasha said...

dah join juga~

Cik Nin said...

tasha> gud2 ^_^

Haris Kaito said...

trime kasih sbb join :)

Cik Nin said...

trima kasih sbb sudi singgah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...