Pages

Monday, February 28, 2011

Cik Nin Dah Tak Berceloteh Lagi...???

Assalamualaikum...

Fuhh! fuhh! fuhh! fuhh! fuhhh!!! Tu dia! banyak sungguh habuk-habuk kat blog cik nin nih! Punyalah lama cik nin tak update blog. Hatoyai... apa nak jadi lah dengan anak dara ni. Pemalas sungguh! Sampai kan kawan cik nin tadi cakap, "Cik Nin dah tak berceloteh". Haha... nampak sangat lama dah cik nin jadi pendiam. (Pendiam dalam blog je... Kat luar cot cet cot cet lagi... hehe...)

Maaf ya semua yang menunggu entry dari cik nin... (Ada ke yang tunggu...? Macam tak de jek. huhu... :p) Bukan niat di hati cik nin nak menyepikan diri buat seketika, tapi bila cik nin ada benda je nak tulis, internet di u cik nin ni tak meberikan kerjasama yang padu kepada cik nin sampai lah cik nin rasa dah takde mood nak menulis. Bila internet dah ok pulak, idea pulak yang segan silu nak keluar. hatoi...nasib badan...

Takpe, lepas ni cik nin akan cuba pujuk rayu idea untuk sama-sama dengan cik nin menjejaki alam blog ni yek. Mudah-mudahan idea lembut la hati nak ikut cik nin. Amin... hehe...

Ok, sampai sini je dulu buat masa ni. Harap korang semua ceria-ceria selalu macam ni Photobucket.

Daaa~~~
milkysmile

5 comments:

cik pulau said...

cik nin dah berceloteh kembali...
hehe.. welcome back!!!
lalalala~ ^^,

Cik Nin said...

tq2. hehe...ni smua inspirasi dr cik pulau la jgk. klau cik pulau x ckp mcm tu, msti cik nin msh x berceloteh lg smpai smlm. ;D

Hizwatul Ayshikin Ahmad Basri said...

best2..cik nin dah berceloteh kembali...yahoo.com! ;)

cik pulau said...

cik nin ditag:

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/03/tora-datang-lagi.html

Cik Nin said...

ck ckin> hehe...best ke? alhmdulillah...tq.. ^_^
cik pulau> tq tag.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...