Pages

Monday, December 5, 2011

Helloo... Hello... Testing 1, 2, 3...

Wahaaiii orang-orang kampung! haha... apa kabar semua...?

Lama dah rasanya cik nin tak berceloteh kat sini kan? Last cik nin celoteh dalam 3 minggu lepas. Kira lama la jugak tu kan? (cakap macam selalu on time je update. heh~ =p)

Cik nin update malam ni just nak tunjukkan layout baru untuk blog cik nin ni...!!! ^^
Cantik tak? cantik tak? haha...
Ceyt! tau la layout cik nin old skol punya. Main rembat dalam blogspot ni je. tapi jangan la nak kutuk lebeyh-lebeyh. Sikit-sikit sudah la. hikhikhik...

Ok la. Tu je nak bagitahu buat masa ni. Saja taknak celoteh panjang-panjang. Bagi korang rindu sikit kat cik nin ni. hee... (erk. ada ke orang kisah? macam tak jek. hohoho....)

With Love,

5 comments:

Cik Pulau said...

wewitt...
weweitttt...
hahhaha

deen azmee said...

pergh! lawa lawa.. kaler biru.. sedap mata memandang.. hehehe..

Biey said...

nice layout..
simple dan tak serabut..

Nadzirah Hamid said...

sape cakap tak kisah?! saya kisah!!

Cik Nin said...

cik pulau> cik pulau punya lagi wewitt weweitt... hehe...

deen n biey> hehe.. alhamdulillah... tq2... :)

nadzirah> eh eh. ada org ksh rupanya. ngee~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...