Pages

Tuesday, May 3, 2011

Untukmu Sayang

Assalamualaikum...
apa habaq korang smua...?
lama dah cik nin tak bagi kabor brita kan. maaf yek. kalau nak tahu kenapa cik nin dah lama tak update, nanti next entry insyaAllah cik nin cerita. tapi tu untuk seminggu yang lepas. lepas dari tu cik nin free je + dah habis pun study. cuma cik nin mendapat virus yang tak sepatutnya dihinggap kepada orang yang berdedikasi dan bermamikasi macam cik nin ni. ;p so sabau ye adik-adik sekalian... nanti cik nin update. sekarang tengah tengok-tengok kerja kosong yang sesuai untuk cik nin. sesiapa yang dapat tahu ada kerja kosong area pandan, mai la habaq mai kat cik nin yek ;D

oh, kat sesape yang baru je follow cik nin, terima kasih sangat-sangat. nanti kalau virus tu dapat cik nin tangani, cik nin jengah blog korang pulak yek. ;)


With Love,

8 comments:

mashi said...

hah!!
bru hapdet!!
tibai kang...hehe

Cik Nin said...

huaa...jgn mrh caye... bkn caye cengaja pn.. huk2.. (padahal mmg sengaja pn. ngee~~~)

Cik Nin said...
This comment has been removed by the author.
A y e s h a Ramlee said...

sekadar bertanya:

da dapat ke gifts dari blog cinta 2.. info tau...

Cik Nin said...

yg die masukkan dlm akaun lom check lg tp buku tu blum dpt. eyesha dh dpt ke?

A y e s h a Ramlee said...

dlm bank ashben ayesha kt smlm tak ada pulak.. buku pun sama tak dapat lagi nie... :)

cik pulau said...

selamat bekerja yer cik nin..^^,

Cik Nin said...

eyesha> alamak. td kuar terlupa plk nk check kat bank. hee... xpe sok klau cik nin ingat, cik nin check. insyaAllah.. :)

cil pulau> tq cik pulau... tp dlm dilema lg ni nk keja ape. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...