Pages

Monday, March 28, 2011

Weekend yang Menyeronokkan!

Assalamualaikum...

Apa khabaq anda smua...? sihat-sihat ka...? Kalau sihat, alhamdulillah... baguuuzzz...

Hari ni cik nin nak crita pasal aktiviti cik nin masa hari sabtu dan ahad hari tu. Macam weekend-weekend yang sebelum ni, cik nin balik je rumah tapi kali ni cik nin betul-betul tak lekat kat rumah. (Heh. tapi memanglah cik nin tak pernah lekat kat rumah. Kalau lekat, macam mana la pulak. Dah jadi macam wall paper jek. kihkihkih...)

*Cik nin pergi mana yang dok busy semacam ni?

Haa... kalau nak tahu cik nin pergi mana, tunggu la entry seterusnya yek. Saja nak buat bagi suspen sikit. (bajet jek. ngee~~)

p/s: Ehem. sabar tu kan separuh daripada iman... Saja cik nin nak test tahap kesabaran korang... ngehngehngeh... ;D



With love,

Entry seterusnya dah diupdate. Boleh klik link ni. ^_^

2 comments:

cik pulau said...

tak suspen pun.. dah tau.. hahahaaha..

Cik Nin said...

erk. alamak. cik pulau.. ssshhh... senyap2... hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...