Pages

Monday, April 11, 2011

Cik Nin Ada Fan Page???

Assalamualaikum... hallooooo...

Haa...tengok tajuk tu... suspen tak? suspen tak? Haha... cik nin dah ada fan page sendiri??? Betul ke? betul ke? Betuuulll... Percayalah! Cik nin dah ada fan page sendiri! ;D

Alhamdulillah... tercapai jugak hasrat cik nin nak ada fan page untuk blog cik nin yang tak seberapa ni. hehe... Bila cik nin sebut "fan page" tu rasa macam kelakor la pulak bunyinya. al-maklumla..blog cik nin ni ada ke peminatnya,..??? macam takde jek. hukhukhu... (*eleh cik nin. tak yah la nak buat ayat kesian...nak mintak simpati la tuh.) Eh. mana de..mana de... (dalam hati: errr...macam mana dia boleh tahu ni...??? huhu...)
Hmm...takpelah, ayat kesian ke, tak kesian ke...kalau korang rasa-rasa macam suka je kat blog cik nin ni, moh la kita like page cik nin kat fb yek. search je "Bila Cik Nin Berceloteh" atau klik kat link ni: BILA CIK NIN BERCELOTEH DI FACEBOOK.

Segala update terkini tentang cik nin dan blog cik nin, insyaAllah cik nin akan postkan kat situ. wokeyh, cik nin nak chiow chin chiow dlu... Jangan lupa klik dan like ye. Jumpa di sanaaa... ^_^


With love,

10 comments:

Cik Nin said...

awak2... dah alang2 like kat sini, like la skali page tu yek. hehe... mekacih...^_^

Cik Nin said...

oh lupa nak bgtau. org yg xde blog pn boleh like jugak kat page tu. ;)

PReDicToR said...

wahh mantapla cik nin...ade ramai peminat tu...

Cik Nin said...

haha...fan page je ade. peminatnya blum tentu...huhu

Nobita Sensei said...

ni cik nin dalam hantu kak limah tu ke? hehe

Cik Nin said...

ni cik nin yg masih hidup la...hehehe...

misz myza said...

awk.. saya dah like.. tp sy xde fan page.. jadi awk AFUNDI je la sy... ahahhahahhaha

A y e s h a Ramlee said...

kunjungan dari Blogger Girl a.k.a Ayesha.. dari http://cintajodohkahwin.com/

Cik Nin said...

misz myza> haha... woryte2. thanx eh! ;D

ayesha> hai ayesha... thanx sudi singgah blog cik nin yg x seberapa ni... :)

Cikgu Fikri said...

wah...
fan page?
cemerlang...
huuhuhuhu...

anyway, yg dalam blog fiq tu,
fiq bacer dalam metro ahad semalam.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...